Make your own free website on Tripod.com
« October 2020 »
S M T W T F S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
You are not logged in. Log in
Entries by Topic
All topics  «
Blog Tools
Edit your Blog
Build a Blog
RSS Feed
View Profile
My Blog
Tuesday, 26 February 2013
Tetap Teguh Tegap

Awal Bismillah permulaan kata, entah kenapa daku terpanggil untuk mendaftar di Tripod blog, untuk apa daku kesini? adakah Tetap sentiasa berkarya dan terus berkarya. Manakah mungkin daku berbuat sedemikian kerana daku bukanlah ada pengalaman didalam penerbitan dan tiada apa idea atau pun yang ku fikirkan sesuai untuk dikongsikan kepada pembaca semua. Ada kah Teguh kepada anda yang sentiasa melewati (bukan nya meliwat ya) diruangan coretan ini jika daku teruskan berkarya. Namun daku tak mungkin Tegap sentiasa menghasilkan sesuatu yang dapat memenuhi cita rasa anda semua.

Oleh itu, pada seawal kali ini biarlah daku mohon berhenti dahulu, kerana sebagai yang daku katakan diatas coretan diatas sana, daku bukanlah seorang karyawan dan juga tiada mahir didalam bidang penulisan mahu pun didalam bidang penerbitan untuk menghasilkan artikel yang dapat menberi manfaat kepada anda semua.

 Tapi..apabila jejari ini sudah mula merangkak di permukaan komputer, terasa disudut hati kecil ku ingin berkunjung kembali diruangan ini, seandainya ada kesempatan yang terluang itu pun sekiranya ada perkara yang daku fikirkan perlu untuk dikongsikan kepada anda semua yang budiman.

InsyaAllah daku akan Tetap, Teguh, Tegap disini, sehingga bersua kembali insyaAllah..amin ya Rabbul alamin.


Posted by tetapteguhtegap at 10:41 AM EST

Newer | Latest | Older